Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Πολύ σημαντική εκδήλωση με το Στάθη Μπακάλη : Δευτέρα, 20.1.14 ώρα 12.30

Ηράκλειο 15-01-2014
                                                                       ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Ηρακλείου σας καλεί σε  εκδήλωση που οργανώνει με θέμα: «Ενημέρωση για φορολογικά ζητήματα δικηγόρων» την Δευτέρα 20-01-2014 και ώρα 12:30 στην αίθουσα «Νίκος Σακλαμπάνης» στην Πλατεία Δασκαλογιάννη  αρ. 7 -1ος όροφος.

Oμιλητής: ο κ. Ευστάθιος Μπακάλης δικηγόρος Αθηνών.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                           Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΑΜΠΡΙΝΟΣ                                                                             ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΒΙΔΗΣ

Ο Στάθης Μπακάλης θεωρείται μοναδική αυθεντία στα φορολογικά θέματα του κλάδου. Η εκδήλωση αναμένεται να είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Συνιστώ να συγκεντρώσετε τις απορίες σας, για να τις υποβάλλετε, και να πάρετε υπεύθυνες απαντήσεις. 
Η εκδήλωση θα αναδείξει εκείνο που τόσον καιρό λέμε: το πλαίσιο που έχει διαμορφωθεί για τους δικηγόρους μόνο σκοπό έχει την πλήρη αποδυνάμωση του ανεξάρτητου μαχόμενου δικηγόρου, και την υπαγωγή του στις μεγάλες δικηγορικές εταιρίες, οι οποίες έχουν τη δυνατότητα να απασχολούν λογιστή για να επιλύει όλα αυτά τα δαιδαλώδη ζητήματα και διαδικασίες που έχουν θέσει ως απαραίτητη προυπόθεση για τη "σύννομη" (;;;) άσκηση του λειτουργήματός μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου