Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Σήμερα έχουμε Γενική Συνέλευση



Καλούνται ΟΛΟΙ οι συνάδελφοι να προσέλθουν στην Τακτική Γενική Συνέλευση την 18η Φεβρουαρίου 2014, ημέρα Τρίτη και ώρα 12:30 στην αίθουσα του Δ.Σ.Η. «Ν. Σακλαμπάνης».
Η παρουσία σας είναι κρίσιμη και αποφασιστικής σημασίας, καθώς η ανωτέρω Συνέλευση, στην οποία "επιβάλλεται" να υπάρχει απαρτία, είναι πλέον η μοναδική ευκαιρία πριν από τις εκλογές, να υπάρξει διάλογος, σε επίπεδο Μελών του Συλλόγου,  υποψηφίων Προέδρων και υποψηφίων Συμβούλων.
Ο διάλογος αυτός, αν και ζωτικής σημασίας, δεν κατέστη εφικτό να πραγματοποιηθεί ως σήμερα, μετά από την απόρριψη από την Ενωτική Κίνηση, σχετικού αιτήματός μας.
Η παρουσία σας και η διεξαγωγή ενός γόνιμου διαλόγου, θα σηματοδοτήσει μια πραγματική και πολλαπλά αναμενόμενη αλλαγή στη σχέση του Δ.Σ.Η. με τα μέλη του. Μια αλλαγή που είναι επιτακτική, ώστε οι Γενικές Συνελεύσεις να είναι πλέον αποφασιστικές και όχι ενημερωτικές, τα μέλη του Συλλόγου μας να έχουμε φωνή και άποψη, η οποία θα εισακούγεται και οι εκάστοτε αντιπρόσωποί μας να αναλαμβάνουν συγκεκριμένες ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ έναντι των αντιπροσωπευομένων.
Η Γενική Συνέλευση είναι το σπουδαιότερο όργανο του Δικηγορικού Συλλόγου και ως τέτοια θα πρέπει να αντιμετωπίζεται πλέον, καθώς τα ζητήματα που μας απασχολούν, δεν λύνονται με "λευκές επιταγές".

Να επισημάνω ότι σήμερα, για την ίδια ώρα (12.30) και στον ίδιο τόπο (αίθουσα Σακλαμπάνη), έχει συγκληθεί να συνεδριάσει το Δ.Σ. του Συλλόγου. Κατά την πλειοψηφία η συρροή Γ.Σ. και Δ.Σ. δεν είναι πραγματική, αλλά κατ'ιδέα, επειδή δήθεν σήμερα δεν πρόκειται να υπάρξει απαρτία !!!! Στο χέρι μας είναι να αποδείξουμε ότι η βεβαιότητα αυτή δεν είναι αναπότρεπτη !!!!

                                                                 Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
                                                ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
Σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 98 και 99 του Κώδικα περί Δικηγόρων, καλούνται τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου σε Τακτική Γενική Συνέλευση την 18η Φεβρουαρίου 2014, ημέρα Τρίτη και ώρα 12:30 στην αίθουσα του Δ.Σ.Η. «Ν.Σακλαμπάνης» Πλ.Δασκαλογιάννη 7-1ος όροφος  με θέματα:
1.    Έγκριση Απολογισμού 2013
2.    Ψήφιση Προϋπολογισμού 2014
3.    Διορισμός ελεγκτών
4.    Εκλογή Επιτροπής Διανεμητικού Λογαριασμού
5.    Ανακοινώσεις
Σε περίπτωση μη απαρτίας η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το άρθρο 99 παρ. 4 του Κώδικα περί Δικηγόρων,  την 19η Φεβρουαρίου 2014, ημέρα Τετάρτη στον ίδιο τόπο και χρόνο.
Ηράκλειο 10-02-2014

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΑΜΠΡΙΝΟΣ                                               ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΒΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου