Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Νέα αποχή των συμβολαιογράφων την Τετάρτη 5/4

(από την ιστοσελίδα του ΜΕΤΑ)

Σχόλιο: υπενθυμίζω ότι υπάρχει δυνατότητα να γίνουν πλειστηριασμοί, εφόσον χορηγηθεί άδεια από τον οικείο Συμβολαιογραφικό Σύλλογο. Για την Τετάρτη 5.4.2017 είναι προγραμματισμένοι στο Ηράκλειο δύο πλειστηριασμοί: ένας μεταξύ ιδιωτών (εκπλειστηρίαση οινοποιείου, 9 αμπελιών και 6 οικοπεδαγρών στις Δαφνές) και ένας από την Eurobank (λιόφυτο στις Γούβες), για τους οποίους δεν γνωρίζω αν έχει ληφθεί άδεια.



Tην αποχή των συμβολαιογράφων από τη διενέργεια πλειστηριασμών κατοικίας με επισπεύδοντες τις Τράπεζες, το ελληνικό Δημόσιο, τα Ασφαλιστικά Ταμεία και τους ΟΤΑ, όσον αφορά την κατοικία του οφειλέτη – φυσικού προσώπου, αποφάσισε η συντονιστική επιτροπή των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος, για την Τετάρτη 5 Απριλίου.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της συντονιστικής επιτροπής, μόνο κατ’ εξαίρεση θα διεξάγονται πλειστηριασμοί κατόπιν χορηγηθησομένης αδείας εκ των Συλλόγων ή της Συντονιστικής Επιτροπής Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος, σύμφωνα με τις αποφάσεις της Συντονιστικής Επιτροπής Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου