Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

Δ.Σ.Η. : Λίγο πριν εκπνεύσει η προθεσμία για την κατάθεση υποψηφιοτήτων

Σε μια ώρα λήγει η προθεσμία για την κατάθεση υποψηφιοτήτων στο Δ.Σ.Η. για τις εκλογές της 27.11.2021. Λίγο πριν εκπνεύσει η προθεσμία, και σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, έχουν κατατεθεί οι παρακάτω υποψηφιότητες (με αλφαβητική σειρά) 

ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΙ:

Κοσμαδάκη Κατερίνα,  Λογοθέτης Νίκος, Σφακιανάκης Μιχάλης

ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ:

Αμοναχάκης Γιώργος, Γερωνυμάκης Γιώργος, Γολοβάνης Γιάννης, Δουλγεράκη Κατερίνα, Θέμελης Γιάννης, Καλογεράκης Μιχάλης, Καλομοίρης Οδυσσέας, Καραγιάννης Νίκος, Κουβίδης Νίκος, Κουτάντου Χρυσάνθη, Κουτρουμπής Ντίνος, Κουτσούκος Παναγιώτης, Λαγουδάκης Χρονάκης Χάρης, Μαλλιαράκη Έφη, Μπαφάκης Γιώργος, Πλαγιωτάκη Μαρία, Σαρχιανάκης Μιχάλης, Σπετσωτάκη Ειρήνη, Σταματάκης Κώστας, Φορτσάκη Όλια, Φουκαράκης Λευτέρης, Χαφνάβη Ελένη, Χριστοφακάκης Μάνος,

Τα ονόματα αυτά τα δίνουμε με κάθε επιφύλαξη έως την τελική ανακήρυξη των υποψηφιοτήτων από το Δ.Σ. του Συλλόγου. Αξιοσημείωτη είναι η αναμενόμενη διάσπαση της παράταξης του "Ενιαίου Ψηφοδελτίου", που κυριαρχούσε στις εκλογές του Δ.Σ.Η. από το 1999, γεγονός που αναπότρεπτα θα οδηγήσει στη στοίχιση  των υποψηφίων συμβούλων πίσω από τους δύο υποψήφιους προέδρους της παράταξης αυτής (Κοσμαδάκη, Λογοθέτης). Με τον τρόπο αυτό αναμένεται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον η μάχη των συμβούλων, καθώς κάθε υποψήφιος πρόεδρος θα δώσει μάχη για να έχει την πλειοψηφία των συμβούλων στο Δ.Σ. καθώς Πρόεδρος χωρίς συμβούλους είναι αδύνατο να διοικήσει, παρά το αναχρονιστικό προεδροκεντρικό σύστημα που έχει θεσπιστεί για τους Δικηγορικούς Συλλόγους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου