Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Συμμετοχή στην απεργία της Τετάρτης

Σας καλούμε σε μαζική, ενωτική και αγωνιστική παρουσία στη γενική απεργία της Τετάρτης, 20.2.2013. Οι δικηγόροι στο πλευρό των εργαζομένων για την ανατροπή των μνημονιακών στρατηγικών, που έφεραν, ως συνακόλουθα, τον σταδιακό εκφασισμό και αλληλοσπαραγμό της κοινωνίας, την πλήρη καταπάτηση συνταγματικών, ανθρώπινων και δημοκρατικών δικαιωμάτων, το ξεπούλημα Χαλκιδικής, νησιών, αέρος, γης, υπεδάφους, ΟΠΑΠ, λιμανιών, αεροδρομίων, και εν γένει του συνόλου των υλικών και άυλων δικαιωμάτων την αξία μπορεί να αποτιμήσει ο σύγχρονος καπιταλισμός, και να πουλήσει η τρίποδη κυβέρνηση  !!! Κάθε μέρα φροντίζουν να είναι και χειρότερα !!! Δεν είναι τυχαίο, είναι σχεδιασμένο !!!!

Προσυγκέντρωση στις 09.45 στο Δικαστικό Μέγαρο από όπου θα αναχωρήσουμε στις 10.00 για το Ε.Κ.Η.

Η ανακοίνωση των φορέων που οργανώνουν τη γενική απεργιακή κινητοποίηση αναφέρει τα παρακάτω: 
H απόκρουση των αντεργατικών, αντικοινωνικών και αναποτελεσματικών μέτρων αλλά και των αυταρχικών κυβερνητικών συμπεριφορών αποτελούν το βασικό στόχο και διεκδίκηση της 24ωρης Γενικής Απεργίας που πραγματοποιούν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου.

Απεργούμε και αγωνιζόμαστε για την Υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων, για να ληφθούν επιτέλους μέτρα για την ανεργία, για να υπάρξουν δουλειές για όλους, για να διασφαλίσουμε τα δημοκρατικά και εργασιακά μας δικαιώματα.

Εργαζόμενοι, συνταξιούχοι και άνεργοι διεκδικούμε αύξηση μισθών και συντάξεων, μείωση τιμών, απαγόρευση απολύσεων και όχι απεργιών.

Η μαζική και ενωτική συμμετοχή στην απεργία και στο συλλαλητήριο των συνδικάτων στις 11 το πρωί της Τετάρτης στο Πεδίον του Άρεως θα είναι η απάντησή μας στις αδιέξοδες και αντιαναπτυξιακές πολιτικές, που έχουν ξεζουμίσει τον κόσμο της μισθωτής εργασίας έχουν εξαθλιώσει την ελληνική κοινωνία και βυθίζουν την οικονομία στην ύφεση και στην κρίση.

Όσο αυτές οι πολιτικές συνεχίζονται τόσο θα συνεχίζεται και ο αγώνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου