Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023

Δευτέρα 20.11.2023 : Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών του Δ.Σ.Η. για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο

Το Δ.Σ. του Δ.Σ.Η. έχει συγκαλέσει για αύριο έκτακτη Γενική Συνέλευση για το υπό ψήφιση νέο φορολογικό νομοσχέδιο. 

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 98 του Κώδικα περί Δικηγόρων, καλούνται τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 20 Νοεμβρίου 2023, ημέρα  Δευτέρα  και ώρα 13:00 στην αίθουσα  του Α’ Τριμ/λούς Πλημ/κείου στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου  με θέματα ημερήσιας διάταξης: 

Ενημέρωση του  Σώματος  για τις εξελίξεις επί των εξαγγελθέντων φορολογικών μέτρων . Λήψη απόφασης για δράσεις-κινητοποιήσεις.

Επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση κατ’ άρθρο 99 παρ. 3 Κώδικα Δικηγόρων στις 27 Νοεμβρίου 2023 ημέρα Δευτέρα, στον ίδιο τόπο την ίδια ώρα

Η παρουσία όλων μας είναι επιβεβλημένη !!! Οι νέες ρυθμίσεις αποτελούν ένα νέο πλήγμα στους ελεύθερους αγωνιζόμενους δικηγόρους, με αποκλειστικό σκοπό την υποταγή και υπαγωγή τους σε μεγάλα δικηγορικά γραφεία, και την υπαλληλοποίησή τους. Όλες και όλοι στην αυριανή Γενική Συνέλευση. Απαιτείται απαρτία 203 μελών. 

Ήδη υπάρχει μεγάλη κινητικότητα στον κλάδο και πανελλήνια και παγκρήτια. Σήμερα έγινε στο Λασίθι συνάντηση των Διοικητικών Συμβουλίων των τεσσάρων Δικηγορικών Συλλόγων με θέμα την περαιτέρω κλιμάκωση του αγώνα μας, στην οποία προτάθηκε να προχωρήσουμε σε αποχή διαρκείας αν δεν αποσυρθεί το νομοσχέδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου