Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Έκλεισαν και φίμωσαν την ΕΡΤ !!!!! Ακούστε την ΕΡΑ Ηρακλείου στους 97.5, έναν από τους ελάχιστους σταθμούς που εξακολουθούν να εκπέμπουν πανελληνίως

Με μια πρωτοφανή φασιστική κίνηση, η τρίποδη κυβέρνηση των προδοτών και η τραγική φιγούρα του προέδρου της καταργημένης ελληνικής με μια ακόμη πράξη νομοθετικού περιεχομένου μετέφεραν την ΕΡΤ στο Υπουργείο Οικονομικών, την έκλεισαν και μετά από λίγες ώρες διέκοψαν τους αναμεταδότες της  !!!! Στο εξής όποιος υπουργίσκος γουστάρει θα έχει τη δυνατότητα να καταργεί τη ζωή μας, τη μνήμη μας, τον Παρθενώνα, την Κνωσσό, την εθνική αντίσταση ή ό,τι άλλο θέλουν να ξεπουλήσουν με μια απλή πράξη. Αυτή είναι η δημοκρατία του γυρολόγου Σαμαρά, του παχύδερμου βενιζέλου και του "αγωνιστή" μπάρμπα Φώτη της αριστεράς της ευθύνης. 'Εκλεισαν τους νόμιμους σταθμούς και άφησαν τους παράνομους των καναλαρχών και των εργολάβων να μεταδίδουν το πρόγραμμά τους: !!!! Έκαναν ότι ούτε η χούντα θα τολμούσε να κάνει. Οι δρόμοι και η σύγκρουση είναι, όπως πάντα, η μόνη μας επιλογή. 
Στο άκουσμα της είδησης χιλιάδες ηρακλειώτες κατέκλυσαν το προαύλιο της ΕΡΤ στο τέλος της Μάχης Κρήτης δίπλα στο Παγκρήτιο Στάδιο, και διατράνωσαν την απαίτησή τους να εξακολουθήσει η ΕΡΤ τη λειτουργία της και να παραμείνει κρατική. Γιατί η ΕΡΤ δεν είναι το εκτροφείο των παχέων αγελάδων, όπως ξετσίπωτα είπε ο παλιός της ρουσφετολόγος διευθυντής, Κεδίκογλου. Είναι η μνήμη μας, η ιστορία μας, τα αρχεία της, οι εκπομπές για τον απόδημο ελληνισμό, η αντικειμενικότητα στην ενημέρωση, οι τοπικοί σταθμοί, η ορχήστρα της και τόσα άλλα που αποτελούν τον πολιτισμό μας. 
Στην αυθόρμητη συγκέντρωση βρέθηκε εντυπωσιακά μεγάλος αριθμός συναδέλφων. Η παράταξή μας με σημερινό έγγραφό της θα ζητήσει την άμεση σύγκληση έκτακτου Δ.Σ. του Δ.Σ.Η. με θέμα την έκδοση ανακοίνωσης για το κλείσιμο της ΕΡΤ, και τη συμμετοχή του Δ.Σ.Η. στο συντονιστικό που έχει συσταθεί.
Το συντονιστικό που συστήθηκε επί τόπου χθες το βράδυ αποφάσισε την παραμονή στο χώρο του σταθμού και τη διοργάνωση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας σήμερα, Τετάρτη 12.6.2013, και ώρα 19.00 στην Πλατεία Ελευθερίας.
Σκηνές από τη συγκέντρωση:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου