Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

ImageΗ Πρωτοβουλία Ηρακλείου Ενάντια στη Φασιστική Απειλή διοργανώνει, με αφορμή την συμπλήρωση ενός έτους από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, συλλαλητήριο στις 18 Σεπτέμβρη, στις 6.30 μμ, στην πλ. Ελευθερίας.

Στην Πρωτοβουλία Ηρακλείου Ενάντια στη Φασιστική Απειλή συμμετέχουν:

Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, ΕΛΜΕ ν. Ηρακλείου, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ν. Ηρακλείου «Δ. Θεοτοκόπουλος», Σωματείο Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ, Σωματείο Περιοδευόντων Πωλητών ν. Ηρακλείου, Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων-παράρτημα Κρήτης, ΣΕΚΑ, Συνελεύσεις πολιτών, Φοιτητικοί Σύλλογοι, ΚΕΕΡΦΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΕΠΑΜ Ηρακλείου, ΣΥΡΙΖΑ.

Και μην ξεχνάμε ότι η απειλή συνεχίζεται. Μην ξεχνάμε το νομοσχέδιο που μαγειρεύεται για την αθώωση των έγκλειστων χρυσαυγιτών επειδή δήθεν δεν είχαν οικονομικό ώφελος. Και κυρίως μην ξεχνάμε ότι την περασμένη Κυριακή στη Νέα Αλικαρνασσό, εκεί που βρήκαν -και όχι τυχαία- εστία οι χρυσαυγίτες του Ηρακλείου, επιχειρήθηκε η δολοφονία ενός απλού φιλάθλου του Εθνικού. Ο αγώνας είναι διαρκείας και ατομικός και συλλογικός και απαιτεί διαρκή εγρήγορση. Και να υπενθυμίσω στους φίλους μου φιλάθλους του Ηροδότου ότι για να γίνει αυτό που ζητούν, να μην τους ταυτίζει δηλαδή ο κόσμος με μια μικρή μειοψηφία, θα πρέπει να απομονώσουν τη μειοψηφία αυτή και να τη στείλουν σπίτι της. Το γήπεδο του Ηροδότου ποτέ δεν ήταν εκκλησία, αλλά και ποτέ δεν φιλοξένησε δολοφόνους. Ας τους στείλουν τώρα στο σπίτι τους !!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου