Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Η ανακοίνωση του Δ.Σ.Η. για πολιτικό φορέα (Ε.ΣΥ.)

Ο Δ.Σ.Η. εξέδωσε στις αρχές του μήνα την παρακάτω ανακοίνωση σχετικά με την εξάπλωση του φαινομένου συγκεκριμένου πολιτικού φορέα (Ελλήνων Συνέλευσις - Ε.ΣΥ. του κ. Αρτέμη Σώρρα), ο οποίος προτρέπει τους πολίτες να αποστέλλουν εξώδικα στις τράπεζες, ασφαλιστικά ταμεία, Δ.Ο.Υ. κ.λ.π. ζητώντας να εξοφληθούν οι οφειλές τους από το ποσόν των 115,5 τρισεκατομμυρίων €, που έχειο καταθέσει ο ίδιος ο κ. Σώρρας στο Ελληνικό Δημόσιο για το σκοπό αυτό. 
Η ανακοίνωση η οποία δημοσιεύθηκε στα τοπικά μέσα, έχει προκαλέσει σημαντικές αντιδράσεις και σε νομικό επίπεδο, και στην άσκηση μήνυσης από την Ε.ΣΥ. εναντίον των μελών το Δ.Σ. του Συλλόγου μας. 
Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι η ανακοίνωση του Δ.Σ.Η. αποτελεί, από όσο γνωρίζουμε, τη μόνη φωνή που ορθώθηκε απέναντι σε αυτό το παράδοξο φαινόμενο, για το οποίο δεν έχουν λάβει θέση ούτε οι κυβερνήσεις, ούτε η Δικαιοσύνη. Οι παραπάνω εξελίξεις σαφέστατα επιβάλλουν την ενδελεχή μελέτη του θέματος από τους αρμόδιους και την έκδοση μιας αληθινά τεκμηριωμένης απόφασης.
Και μια πολλαπλά επαναλαμβανόμενη παρατήρηση: η ανακοίνωση αυτή εξακολουθεί να μην είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Συλλόγου, όπως θα έπρεπε, αφού έχει ήδη δημοσιευθεί από τις αρχές του μήνα στα ΜΜΕ. Η παράλειψη αυτή μπορεί να οδηγήσει δικαιολογημένα τους πολίτες στη σκέψη ότι τα τοπικά ΜΜΕ ανήρτησαν μιαν ανύπαρκτη ανακοίνωση, ή κάποια ανεπίσημη δήλωση του Δ.Σ.Η., και όχι μια επίσημη ανακοίνωσή του, γεγονός που υποβιβάζει αναιτιολόγητα τη σπουδαιότητα της ανακοίνωσης.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου