Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

Κατέρρευσαν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί. Αποχή μέχρι 31/12 αποφάσισαν και οι συμβολαιογράφοι Αθηνών-Πειραιώς. Νίκη του κινήματος και του δημοκρατικού Συμβ/κου κόσμου

(αναδημοσίευση από την ίσκρα)

Αποχή μέχρι 31 Δεκέμβρη από τους πλειστηριασμούς αποφάσισε σήμερα, 4/11, στη Γενική Συνέλευσή του ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Αθηνών- Πειραιώς και δεν θα συμμετέχει στην ηλεκτρονική πλατφόρμα πλειστηριασμών.
Τεράστια ήττα για το κύκλωμα Τσίπρα-Κοντονή-τραπεζιτών-fundsΡούσκα-Θεοδόση.
Και οι 9 στους 9 Συμβολαιογραφικούς Συλλόγους Πανελλαδικά, έχουν λάβει απόφαση μη υπογραφής της σύμβασης για την Πλατφόρμα Ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και τα σχέδια της Μνημονιακής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, Τροϊκανών, Τραπεζιτών είναι στον αέρα.
Η διαρκής και κλιμακούμενη αντίσταση του Κινήματος και του δημοκρατικού κόσμου των συμβολαιογράφων, κατάφερε να ρίξει στο καναβάτσο ακόμα και το τελευταίο οχυρό στο οποίο πόνταραν κυβέρνηση και τραπεζίτες. 
Η επιβολή του 3ου Μνημονίου φέρνει νέους φόρους, νέες περικοπές, πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, πολίτες χωρίς ρεύμα, χωρίς νερό, πολίτες δίχως πόλη… όπως λέει και ο ποιητής.
Η επιβολή του 3ου Μνημονίου απαιτεί την πλήρη παράδοση της δημοκρατίας, της δικαιοσύνης, της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας, της Εθνικής Κυριαρχίας!
Η νίκη, όμως, ενάντια στην μνημονιακή δέσμευση των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών δείχνει ότι η ενωμένη και αποφασισμένη κινηματική δράση μπορεί να ανατρέψει πάρα πολλά και μάλλον τα πάντα σε αυτήν την χώρα, σε όφελος του ελληνικού λαού και της δημοκρατίας.

1 σχόλιο: