Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Το επερχόμενο φοροεισπρακτικό νομοσχέδιο συνοδεύεται από πλήρη αδράνεια

Εν τω μεταξύ πλήρης αδράνεια και ηρεμία επικρατεί 3 μόνο ημέρες πριν την ψήφιση του φοροεισπρακτικού νομοσχεδίου, που φιλοδοξεί να μην αφήσει ούτε ένα ευρώ στην τσέπη μας. Δεν κουνιέται φύλλο. Οι επαφές μας με διάφορους άλλους φορείς φέρνουν πάντοτε το ίδιο αποτέλεσμα: ουδείς κινείται ή προτίθεται για να κινητοποιηθεί ενόψει της ψήφισης του νόμου. Στο ίδιο μήκος κύματος φυσιολογικά κινείται και ο ΔΣΗ, ο οποίος αδυνατεί να αναλάβει οποιαδήποτε πρωτοβουλία προς την κατεύθυνση αυτή, παρά το γεγονός ότι τον τελευταίο μήνα τα γεγονότα τον έφεραν στην πρώτη γραμμή των επαρχιακών δικηγορικών συλλόγων. Είναι χαρακτηριστικό ότι το θέμα αυτό ουδέποτε τέθηκε στις απανωτές συνεδριάσεις του ΔΣ με το αιτιολογικό ότι δεν θα ήταν ποτέ δυνατόν να απέχει μόνος του ο ΔΣΗ, θέση η οποία δεν στερείται πάντως ρεαλισμού.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας όμως, χθες ο Αθηνών Αδαμόπουλος συγκάλεσε σε έκτακτη συνεδρίαση τη Συντονιστική. Πραγματικά θα ήταν ενδιαφέρον να πληροφορηθούμε ποιος αγέρας φύσηξε και ξύπνησε τον πρόεδρο του ΔΣΑ από το βαθύ ύπνο στον οποίο επέλεξε να ρίξει το σώμα κατά την Ολομέλεια της Κομοτηνής. Προφανώς η συνήθεια. Να μην περάσει δηλαδή και αυτό το μέτρο χωρίς να κάνουμε την καθιερωμένη διήμερη αποχή. Όλα τα συμφέροντα των δικηγόρων θυσία στο βωμό των εντυπώσεων, και των κομματικών επιλογών Αδαμόπουλου. Η στάση αυτή όμως θα λάβει σύντομα απάντηση από όλους μας, όταν πλέον θα καταστεί φανερό σε όλους τους δικηγόρους ότι η παγωνιά του φετινού χειμώνα θα εγκατασταθεί μόνιμα στις καρδιές μας.

Αναδημοσιεύουμε παρακάτω την τελείως (όπως πάντα) ανάρτηση από τον ιστότοπο "Σκουζέ και Φίλωνος", μόνιμη πηγή πληροφοριών μας:


Καλή χρονιά με ένα ανέκδοτο: Συνεδριάζει η Συντονιστική για το φορολογικό!!!

E-mail Εκτύπωση PDF
179346_465145743528510_276484386_n
Αφού διέλυσε την Ολομέλεια της Κομοτηνής για να μη συζητηθεί το φορολογικό νομοσχέδιο,  αφού οι περισσότεροι περιφερειακοί δικηγορικοί σύλλογοι ξεκίνησαν εδώ και ένα μήνα τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις (κάντε κλικ εδώ και εδώ) ξαφνικά με τη νέα χρονιά  έγινε το θαύμα!!!!! Ο κ. Αδαμόπουλος συγκάλεσε εκ νέου τη Συντονιστική Επιτροπή να συνεδριάσει αύριο, Τετάρτη 9.1.2013 στην Αθήνα με θέμα.......το φορολογικό νομοσχέδιο!!!!!!
Και αφού λοιπόν, τώρα που......
επιλήφθηκε του θέματος η Συντονιστική, δεν υπάρχει πια λόγος ανησυχίας, τι άλλο μπορούμε να πούμε εμείς;
Γι' αυτό ευχόμαστε καλή χρόνια συνάδελφοι και άλλο κακό να μη μας εύρει!!!!
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
Αθήνα, 8.1.2013
Προς
τους κ.κ. Προέδρους
της Συντονιστικής Επιτροπής
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Παρακαλείσθε να προσέλθετε σε συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, στις 9 Ιανουαρίου 2013, ημέρα Τετάρτη και ώρα 16.30΄ στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών με θέμα:
- Φορολογικό Νομοσχέδιο
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ Δ. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ

1 σχόλιο:

  1. Καλούμαστε δηλαδή σε συντονισμένη απάθεια! Ησύχασα τώρα, γιατί πάνω απ' όλα ο συντονισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή