Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Το σημερινό συλλαλητήριο στο Αρκάδι


Δεν ήταν μεγαλειώδες, δεν είχε παλμό. Προφανώς επειδή το θέμα ξεθύμανε σιγά - σιγά, και δεν το παίζει πια κανείς. Άλλοι πάλι έλεγαν ότι τα χημικά τα έχουν ήδη διαλύσει, και δεν μας το έχουν πει, και άλλοι (οι οποίοι ισχυρίζονται ότι το χαμένο μπόινγκ μπορεί να έχει περάσει σε άλλη διάσταση και να επιστρέψει στη δική μας μετά από καμιά πενηνταριά χρόνια) ότι οι αμερικανοί έχουν κρατήσει τα χημικά για πάρτη τους, και παίζουν θέατρο με τη δήθεν καταστροφή τους για να καλύψουν την υποκλοπή. 
Όπως και νάχει πάντως, το σημερινό συλλαλητήριο ήταν μια ευκαιρία να μαζευτεί αρκετός κόσμος από όλο το νησί, και να δημιουργήσει μια όμορφη εικόνα, κάτι σαν Woodstock της Κρήτης. Ήταν και μια μεγάλη ευκαιρία για όλους τους υποψήφιους να παρελάσουν και να πουν ότι συμμετέχουν. 
Για πρώτη φορά (με εξαίρεση μια ευνόητη συμμετοχή ανταπόδοσης στις κινητοποιήσεις των αγροτών όταν κάναμε την κατάληψη του Δικαστικού Μεγάρου) συμμετείχε σε παρόμοια εκδήλωση ο Δ.Σ.Η., τον οποίο εκπροσώπησε, από όσο διέκρινα, ο Νίκος Παπαδαντωνάκης. Την παράταξή μας εκπροσώπησαν Σαρχιανάκης, Τερζάκης, Παπάλα και Λεβέντης. Από την πλειοψηφία δεν διέκρινα κανέναν άλλο. Σημειώνω ότι ο νέος Πρόεδρος, Άρης Ροζάκης απουσίαζε δικαιολογημένα, και ότι ο παλιός, Βασίλης Λαμπρινός, ήταν παρών, επίσης δικαιολογημένα. Στην εκδήλωση δεν συμμετείχε ο Νταλάρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου