Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020

Δίκη της Χρυσής Αυγής : Η "Εφημερίδα των Συντακτών" ξεπλένει τον Σαμαρά από την βαθιά στήριξη που προσέφερε στους νεοναζί της Χρυσής Αυγής

 Αναδημοσίευση από τον Άνεμο Αντίστασης

Σάββατο, 3 Οκτωβρίου 2020





Στην φωτογραφία είναι το σημερινό πρωτοσέλιδο της "Εφημερίδας των Συντακτών", φίλα προσκείμενη εφημερίδας προς τον ΣΥΡΙΖΑ, που σήμερα έκρινε ορθό με αφορμή την αναμονή της απόφασης για τους Χρυγαυγίτες (την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου), να αγιοποιήσει το σύνολο του πολιτικού κόσμου της χώρας, στα χρόνια που η Χρυσή Αυγή ασέλγησε απέναντι στην δημοκρατία.

Και δεν έχουμε να καταλογίσουμε τίποτα στον Κουτσούμπα, και στον Βαρουφάκη που από το 2012 και μετά τίμια βρέθηκαν απέναντι από το νεοναζιστικό μόρφωμα.  

Έχουμε όμως πολλά να πούμε για τον Μητσοτάκη (υπουργός της κυβέρνησης Σαμαρά) και της Γεννηματά (που συγκυβερνούσε με τον Σαμαρά) που υπηρέτησαν μία κυβέρνηση που κάλυπτε την δράση των ταγμάτων εφόδου των νεοναζί κοντά 2 χρόνια. Και ο Τσίπρας ως κυβέρνηση προσέφερε στιγμές ξεπλύματος των νεοναζί, με κοινε΄ς φωτογραφίες υπουργών και βουλευτών του με τους νεοναζί σε ακριτικά νησιά.

Και έχουμε πολλά περισσότερα να πούμε για την εμετική επιλογή η φυλλάδα των Συντακτών να αφήσει να αρθρογραφήσει εναντίον των νεοναζί ο Σαμαράς. Ο άνθρωπος που έβαζε τον Μπαλτάκο να κάνει συνεννοήσεις με τον Μιχαλολιάκο και τον Κασιδιάρη, που έκανε ως πρωθυπουργός τα στραβά μάτια όταν οι χρυσαυγίτες έδερναν μετανάστες, ομοφυλόφιλους, και σφύραγε αδιάφορα μέχρι και την δολοφονία από τους νεοναζί του Λούκμαν αλλά και τον ξυλοδαρμό των μελών του ΚΚΕ στο Πέραμα. Απλά μετά την δολοφονία Φύσσα, μία κοινωνική αντιφασιστική έκρηξη, ανάγκασε τον ακροδεξιό Σαμαρά να επιτρέψει στις διωκτικές αρχές να κάνουν την δουλειά τους. Εκατοντάδες σελίδες με καταγγελίες εναντίων Χρυσαυγιτών ξεθάφτηκαν από τα αρχεία των αστυνομικών τμημάτων, γιατί μέχρι τότε για τον Σαμαρά και τη παρέα του η ομάδα Μιχαλολιάκου ήταν "λίγο" ακραίοι αλλά πατριώτες.

ΝΤΡΟΠΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου