Σάββατο 14 Απριλίου 2012

΄Ενας δικός μας στο ψηφοδέλτιο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Ανακοινώθηκε χθες το ψηφοδέλτιο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για το Νομό Ηρακλείου, στο οποίο περιλαμβάνεται και ένας δικός μας: ο Γιώργος ο Βαθιανάκης. Καλή επιτυχία και στον ίδιο, στο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και σε όλες τις αντιμνημονιακές προοδευτικές δυνάμεις συνολικά, με την ευχή να κάνουν μετεκλογικά ό,τι δεν μπόρεσαν προεκλογικά, και την ακόμη μεγαλύτερη ευχή να μην είναι πλέον αργά για να συνεργαστούν μετά τις εκλογές.
Το πλήρες ψηφόδέλτιο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για το Νομό Ηρακλείου έχει εξής:
  1. Βαθιανάκης Γιώργος, δικηγόρος, μέλος του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου
  2. Βαρδουλάκης Μανώλης, Γραμματέας της Ν.Ε. Ηρακλείου του ΣΥΝ
  3. Βασιλειάδης Ανδρέας, έμπορος στις Μοίρες
  4. Γουρνιανάκης Δημήτρης, ιδιωτικός υπάλληλος, αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ανέργων και Επισφαλώς Εργαζομένων
  5. Διακάκη Μαρία, φαρμακοποιός
  6. Καραμαλάκης (Καράμαλος) Δημήτρης, αγρότης
  7. Κλάδος Μιχάλης, ιδιωτικός υπάλληλος, συνδικαλιστής
  8. Κριτσωτάκης Μιχάλης, βουλευτής
  9. Πετράκη Κατερίνα, λογίστρια
  10. Σπίρτση Χαρά, συν/χος καθηγήτρια, γενική γραμματέας του Συλλόγου ΠΕΣΥΑΜΕΑ
  11. Χαλκιαδάκης Γιώργος, μαθηματικός
  12.  Διαβάζοντας όσα ψηφοδέλτια του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. έχουν μέχρι στιγμής ανακοινωθεί, θα πρέπει να επισημάνουμε ότι τελικά συνεργασία υπήρξε μόνον με τη Σοφία Σακοράφα και την κίνηση Κουρουμπλή - Μητρόπουλου - Κοτζιά - Κοτσακά. Όλες οι άλλες θρυλούμενες συνεργασίες απέτυχαν. Ούτε Άρμα Πολιτών, ούτε Μαριάς, ούτε Καζάκης, ούτε βεβαίως Κ.Κ.Ε., Δημοκρατική Αριστερά και ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
    Ο Νότης Μαριάς, μετά την αποτυχία του να συστήσει πολιτικό κόμμα, κατόρθωσε (;) να κλείσει συνεργασία με τον Πάνο Καμμένο. Αλήθεια, πάνω σε ποια βάση; Διάβασε τις θέσεις των Ανεξάρτητων Πολιτών; Μπορεί να συμβαδίσει μαζί τους το ρηξικέλευθο πρόγραμμα του Μαριά; Και όμως μπορεί. Αρκεί να  επιτυγχάνεται το ποθούμενο: η τακτοποίηση εκάστου. Ο Καμμένος δεν έχει μεγάλη δύναμη στο Ηράκλειο, σε αντίθεση με το Μαριά, για τον οποίο το Ηράκλειο είναι η καλλίτερή του περιφέρεια. Αν λοιπόν, όπως φημολογείται, ο Μαριάς εκτεθεί στο Ηράκλειο, τότε υπάρχει πιθανοτητα να πάρει μια τελείως ανέλπιστη έδρα. Λέγεται πάντως ότι και ο Καζάκης θα συνεργαστεί με τον Καμμένο. Μωρέ μπράβο επιτυχία !!! Για να δουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου