Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Από την ομιλία του "καλλίτερου"

Ο "καλλίτερος στον αιώνα Βενιζέλος" ομίλησε το βράδυ της Παρασκευής στο Ηράκλειο. Όχι στην Πλατεία Ελευθερίας, όχι στα Λιοντάρια, όχι στην Πλατεία Αγίου Τίτου, όχι στην αυλή του σχολείου αλλά στο "μεγαλειώδες" Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου (Λίντο) μπροστά σε ελάχιστους πρασινοφρουρούς (δεν μπορεί να ήταν κάτι άλλο όσοι πήγαν εκεί). Θαυμάστε τον !! Απολαύστε και τους πρασινοφρουρούς τους, στους οποίους είπε ότι ο δρόμος που ακολούθησαν ήταν ο μόνος, και για το λόγο αυτό πρέπει να πείσουν τους φίλους του ΠΑΣΟΚ που έχουν δυσαρεστηθεί να τον ψηφίσουν. Καλά, το πρωί δεν έλεγε ότι εκείνος διαφωνούσε με την προσφυγή στο ΔΝΤ; 'Η στραβά είναι τα νέα, ή στραβά αρμενίζουν.
Τελειώνοντας θυμίζω ότι στις εκλογές του 1977 εμφανίσθηκε ξανά στην πολιτική σκηνή της χώρας ο Μητσοτάκης, και ήρθε και μίλησε στο Ηράκλειο στην ΑΣΤΟΡΙΑ, επειδή φοβήθηκε να μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση σε κάποια πλατεία. Ο κινηματογράφος ήταν περικυκλωμένος από αστυνομικούς. 

1 σχόλιο:

  1. καλά, ρε μπένι, ακόμη και στους αγώνες κορασίδων έχει περισσότερο κόσμο, δεν στο είπανε; Ας παίζατε με μια ομάδα, μην πηγαίνετε έτσι μόνοι σας και ξεμοναχιάζεστε !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή