Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Και τώρα όλη η ορχήστρα μαζί !!!!

Έκνομη, αντιδημοκρατική, αντισυνταγματική παρέμβαση του κακομαθημένου παιδιού και προστάτη των τραπεζών, Λουκά Παπαδήμου, ο οποίος έχει το θράσος να διαψεύδει. Καλά, μας έπεισε. Και μαζί του η Έθνική Τράπεζα να δημοσιεύει την έκθεση που συνέταξε για τα πάθη που θα υποστεί ο ελληνικός λαός αν πάμε στη δραχμή.
Και ακολουθούν και τα κανάλια. Στο αποψινό δελτίο ειδήσεων του Μέγα: Τρέμη: "είναι παράδοξο να λέει ο κ. Μπαρόζο ότι ο κ. Παπαδήμος προκάλεσε τη δήλωσή του. Αυτό που είπε ο κ. Μπαρόζο δεν είναι συνηθισμένο. Αφού έκανε τη δήλωση, και παραδέχεται ότι του το ζήτησε ο κ. Παπαδήμος, είναι σαν να "δίνει" τον εαυτό του και τον κ. Παπαδήμο. Αυτό όμως δεν συνηθίζεται". Και η χορωδία του διπλανού παραθύρου έλεγε "σωστά - σωστά - Όλγα". Και αμέσως μετά: Τρέμη: "για ποιο λόγο αντέδρασε ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στη δημοσίευση της έκθεσης της Εθνικής Τράπεζας. Δεν είναι παράξενο αυτό;" Καψής ο γ΄(όχι ο υπουργός, ούτε ο τέως κυβερνητικός εκπρόσωπος): "και βέβαια είναι παράξενο Όλγα. Τι παράξενο έκανε η Τράπεζα; Δημοσίευσε μια έκθεση που λέει πόσο καταστροφικό θα είναι να πάμε στη δραχμή". Μα γιατί, "δημοσιογράφε" μου, δεν έκανε και μια έκθεση για τις αυτοκτονίες, το επίπεδο ζωής του ελληνικού λαού, τις δυνατότητες αντοχής και άλλων μέτρων, το αίσχος των Μ.Μ.Ε. κ.λ.π.; Αλήθεια γιατί; Γιατί αυτά δεν ευνοούν τις τράπεζες και τους πελάτες σας.
Και αλήθεια: ποίος λέει να πάμε στη δραχμή; Το λέει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.; Όχι βέβαια; Τότε γιατί επιμένουν όλοι αυτοί; Γιατί είναι το μόνο επιχείρημα των μνημονιακών δυνάμεων  στη νέα εκλογική αναμέτρηση: να τρομοκρατήσουν το λαό ότι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. θα μας πάει στη δραχμή, άρα μην τον ψηφίσετε. Ηθική και επαγγελματική αλητεία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου