Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Maydays: η δεύτερη ημέρα των εκδηλώσεων

Πολύ σημαντική ήταν η δεύτερη ημέρα των εκδηλώσεων, που περιελάμβανε:
Α) συζήτηση για το κίνημα Occupy Wall Street.Οι εκπρόσωποι του κινήματος έκαναν εκτενή ενημέρωση για τις ανεξέλεγκτες παρεμβάσεις του χρηματοπιστωτικού συστήματος που οδηγεί σε πτώχευση τους πολίτες, για τις παρεμβάσεις και τις ενέργειές τους, επισημαίνοντας ότι αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα από τις μη κυβερνητικές οργανώσεις, την αμερικανική γραφειοκρατία και το Δημοκρατικό Κόμμα. Τόνισαν επίσης  ότι οι διαρκείς κινητοποιήσεις στη χώρα μας και η ενωτική πορεία και άνοδος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Ε.Κ.Μ. αποτελούν πηγή έμπνευσης για το δικό τους κίνημα.
Β) συζήτηση για τα κινήματα σε διάφορες χώρες της Ευρώπης και της Αφρικής. Εντυπωσιακή ήταν η τοποθέτηση της εκπροσώπου της γαλλικής αριστεράς, η οποία αναφέρθηκε στις επιτυχημένες προσπάθειές τους για την ενότητα, και στην  εκλογική τους νίκη στις πρόσφατες εκλογές, τονίζοντας ότι δεν περιμένουν σημαντική αλλαγή πολιτικής από το σοσιαλιστικό κόμμα του Ολλάντ, και τελείωσε την τοποθέτησή της λέγοντας: "αν η Ελλάδα θεωρείται ότι αποτελεί τον αδύναμο κρίκο για την ευρωπαική οικονομία, για το εργατικό κίνημα αποτελεί τον ισχυρό κρίκο της Ευρώπης, μας εμπνέει το δικό σας κίνημα και η πορεία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Ε.Κ.Μ.".
Γ)Χορευτικό δρώμενο από τη σχολή "Χοροκίνηση" της Ευσεβίας Γιάνναρη.
Δ) οργιαστική μουσική βραδιά με τους Koza Nostra (που προέκυψαν από τη διάσπαση των Cabaret Balkan), τους Imam Baildi και στο τέλος πάρτι με την Έρη Ζερβάκη (θα αναρτήσουμε σχετικό βίντεο). Το γλέντι κράτησε μέχρι τα ξημερώματα.

1 σχόλιο:

  1. Είσαι σε οποιαδήποτε οικονομική δυσκολία; ΑΝ ΝΑΙ! Επικοινωνήστε με την Kvithyll Finance and Mortgages Limited® για μικρά και μεγάλα ποσά δανείων. Προσφέρουμε κάθε είδους δανειακές υπηρεσίες για να καλύψετε τις οικονομικές σας ανάγκες όπως το δάνειο προσωπικών δανείων, το δάνειο σταθεροποίησης χρεών, το επιχειρηματικό κεφάλαιο, το επιχειρηματικό δάνειο, το δάνειο εκπαίδευσης, το στεγαστικό δάνειο με χαμηλό επιτόκιο 2%. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: kvithyllfinance@gmail.com Η οικονομική ικανοποίησή σας είναι ο Στόχος μας και η συνεργασία σας μαζί μας θα είναι μια καλή εμπειρία. Whatsapp: +17816567138 η πίστωση είναι ανοιχτή σε όλους, ανεξάρτητα από την εθνικότητα.

    Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: kvithyllfinance@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή