Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Σάββατο 16.11.2013: εκδήλωση του Δ.Σ.Η. για το ρατσισμό

Ηράκλειο 1-11-2013

                                                  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Ο Δικηγορικός Σύλλογος Ηρακλείου διοργανώνει στις 16-11-2013 και ώρα 10:30, στην αίθουσα «Καστελλάκη» του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ηρακλείου (οδός Κορωναίου αρ. 9) ημερίδα με θέμα:"Ρατσισμός και Κράτος Δικαίου"

Εισηγητές:
1. Νίκος Παρασκευόπουλος, καθηγητής Ποινικού Δικαίου στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσ/νίκης -  «Ρατσισμός: το Ποινικό Δίκαιο απέναντι στην Ιστορία»
2. Αντώνης Ρουπακιώτης πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων-πρώην Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών - «Ο Ρατσισμός ενώπιον του Νόμου»


 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                         Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΑΜΠΡΙΝΟΣ                                         ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΒΙΔΗΣ

1 σχόλιο:

  1. Τελείως άχρωμη εκδήλωση, με τον Ρουπακιώτη να υπεραμύνεται του έργου (;;) του, που δέχθηκε επιθέσεις από τα δύο άκρα (άντε πάλι), και αρνήθηκε να πει ο,τιδήποτε επί πλέον επειδή τιμά τη θέση που του δόθηκε και για να μην εκθέσει την κυβέρνηση (κυβερνητική ομερτά λέγεται αυτό;), και με "καπέλλο" τον Ιωάννη Ιωαννίδη, ο οποίος εκλήθη από τον Πρόεδρο (προσωπική αιφνιδιαστική επιλογή) για να μας πει τι ισχύει στις άλλες χώρες της Ευρώπης, και εκείνος το μόνο που μας είπε ήταν ότι μόλις ήρθε από το Βίλνιους. Όλη την άλλη ώρα μας έλεγε τι καλά τα έκαναν με το Ρουπακιώτη, τι πρέπει να κάνουμε για να βρούμε κοινές συνισταμένες, όπως λέει και ο Βενιζέλος, τον οποίο βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλεσε "Κασιδιάρη". Όλα αυτά ξεσήκωσαν αντιδράσεις, οι οποίες "ξύπνησαν" την εκδήλωση προς το τέλος της, όταν έκανε σχετική παρέμβαση ο Γιώργος Βαθιανάκης. Θα επανέλθω με αναλυτική καταχώρηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή