Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Σήμερα εκδήλωση των υγειονομικών του ΣΥΡΙΖΑ για την υγεία

Οι υγειονομικοί του ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου διοργανώνουν την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014, ώρα 20.00 στην αίθουσα Ανδρόγεω στο Ηράκλειο εκδήλωση-συζήτηση για το υπό κατεδάφιση Εθνικό Σύστημα Υγείας.
Ομιλητές θα είναι:
- Δημήτρης Βαρνάβας (Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Νοσοκομειακών Γιατρών): «Ποια είναι η σημερινή κατάσταση του ΕΣΥ».
- Αντρέας Ξανθός (γιατρός και βουλευτής Ρεθύμνου του ΣΥΡΙΖΑ): «Ποιες είναι οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την υγεία».

Σχόλιο:
(1) Πρόκειται για μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εκδήλωση, που αξίζει να παρακολουθήσουμε. Θα μάθουμε τόσα πολλά όσα δεν φανταζόμαστε. Εκπλήσσομαι όσο πιο πολύ πληροφορούμαι τα τεκταινόμενα στο χώρο της υγείας και τα κομπογιανίτικα κυβερνητικά κόλπα για να μας στείλουν όλους αδιάβαστους στο χάρο. Γι'αυτό πρέπει να πληροφορηθούμε για να ξέρουμε που βρισκόμαστε, τι μας περιμένει και να προετοιμάζουμε την αντίδρασή μας. 
(2) σκέφτομαι ότι αυτή η εκδήλωση είτε δείχνει την τεράστια ανθεκτικότητα των υγειονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, που κάνουν μια τόσο σημαντική εκδήλωση την επαύριο της εκλογικής ήττας στον Ι.Σ.Η., είτε θα έπρεπε να έχει γίνει λίγο πριν τις εκλογές. Προτιμώ και ενισχύω την πρώτη εκδοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου