Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Συνάντηση νέων δικηγόρων ενόψει της εκδήλωσης "Οι νέοι επιστήμονες μπροστά στην κρίση"

Αύριο, Πέμπτη 29.3.2012, και ώρα 12.00 πραγματοποιείται στην αίθουσα Σακλαμπάνη συνάντηση την οποία διοργανώνει ο Δ.Σ.Η. ενόψει της εκδήλωσης της 31.3.2012. Στη συνάντηση θα συμμετάσχουν τα ορισμένα μέλη του Δ.Σ. (Λεβέντης και Λογοθέτης), και έχουν κληθεί να συμμετάσχουν ο Σύλλογος Ασκουμένων Δικηγόρων Ηρακλείου, καθώς και νέοι συνάδελφοι, και εν γένει όσοι ενδιαφέρονται. Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Δικαστικό Μέγαρο
Τηλ: 2810/288-312 & Fax: 2810/288-311
Hλεκτρονική Διεύθυνση:www.DSH.gr

Προς: τα μέλη του Δ.Σ.Η.
          το Σύλλογο Ασκουμένων Δικηγόρων Ηρακλείου    

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Το «Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών – Σπίθες Ηρακλείου – Ομάδα Πρωτοβουλίας» έχει ζητήσει τη συμμετοχή του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου, του ΓΕΩΤΕ Ανατολικής Κρήτης, του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ανατολικής Κρήτης και του Τ.Ε.Α./Τ.Α.Κ. στις εκδηλώσεις που προτίθεται να διοργανώσει με τίτλο «Οι νέοι επιστήμονες μπροστά στην κρίση».
Το Δ.Σ. του Συλλόγου θεωρώντας θετική την διοργάνωση της παραπάνω εκδήλωσης, αποφάσισε να συμμετάσχει σε αυτήν, και όρισε ως εκπροσώπους του τα μέλη του Δ.Σ. Γιάννη Λεβέντη και Νίκο Λογοθέτη. Μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί συνεδριάσεις των ανωτέρω φορέων, στους οποίους έχει συμμετάσχει και ο Δ.Σ.Η.
          Ενόψει των ανωτέρω, καλούμε όσα νέα (με δικηγορία έως και 7 ετών) μέλη του Δ.Σ.Η. επιθυμούν να συμμετάσχουν στις παραπάνω εκδηλώσεις με οποιανδήποτε ιδιότητα (εισηγητές, μέλη της οργανωτικής επιτροπής, παρατηρητές κ.λ.π.), αλλά και όλα εν γένει τα ενδιαφερόμενα μέλη μας και τους ασκούμενους, σε ενημερωτική συνάντηση η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 28.3.2012, και ώρα 12.00 στην αίθουσα Σακλαμπάνη.
Συνημμένα σας αποστέλλουμε το σχετικό έγγραφο του φορέα που διοργανώνει την εκδήλωση.


Ηράκλειο 26.3.2012
                         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου