Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021

Κουφοντίνας (και ενώ οι ώρες σώνονται): Άκου ανθρωπάκο κ. Μητσοτάκη -Οφειλόμενη απάντηση (του Θανάση Πετράκου)

 Αναδημοσίευση από την εφσυν. Η αιχμηρή, όπως πάντα, δήλωση του συντρόφου Πετράκου

Άκου ανθρωπάκο κ. Μητσοτάκη -Οφειλόμενη απάντηση
Θανάσης Πετράκος* 
 

Επειδή νομίζεις ότι είπες εξυπνάδες απαντώντας στο κ. Τσίπρα πρέπει να σου πω ορισμένα πράγματα. Δεν ξέρω τι απάντηση θα σου δώσει ο κ. Τσίπρας, ούτε με ενδιαφέρει διότι δεν έχω εδώ και 5,5 χρόνια  σχέση μαζί του.


Επειδή όμως  αυτά που είπες δεν είναι απάντηση μόνο προς τον κ. Τσίπρα οφείλω να σου πω καθαρά μερικά πράγματα.

1. Δολοφόνος είναι και αυτός που έχει σκοτώσει 11 όπως ο Κουφοντίνας  αλλά και αυτός που σκοτώνει  έναν. Βέβαια αν μιλήσουμε για τις πολιτικές σου κ. Μητσοτάκη, οι οποίες είναι πολιτικά δολοφονικές, οι οποίες σκοτώνουν εδώ και χρόνια νέους, εργάτες, εργαζόμενους, μικροεπαγγελματίες, αγρότες και  συνταξιούχους, τότε  έχεις πολιτικά  δολοφονήσει πολλούς. Όπως και πολιτικά θύματά σου είναι γιατί κι αυτά «σκοτώθηκαν» συστηματικά και με σχέδιο, δημόσιες δομές, ταμεία, δημόσια περιουσία, δημόσια υγεία και παιδεία.


2. Δεν έχεις  ελαφρυντικά επειδή ο Κουφοντίνας  δολοφόνησε 11 ανθρώπους, διότι ο Κουφοντινας δεν αποδεχόταν τους νόμους  ενώ εσύ οφείλεις ως πρωθυπουργός να τηρείς, τους νόμους. Στη νομοθεσία μας δεν υπάρχει η αυτοδικία που εσύ έχεις αποφασίσει εμμέσως πλην σαφώς  να εφαρμόσεις.


3. Ο Κουφοντίνας ήταν υπέρ της θανατικής ποινής εσύ όμως δεν δικαιούσαι να την επαναφέρεις δια της πλαγίας δόλια, διότι η Ελληνική Πολιτεία τους νόμους της οποίας εσύ ως πρωθυπουργός οφείλεις  να σέβεσαι, την έχει καταργήσει.

*Πρώην βουλευτής Μεσσηνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου