Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Τα εθνικά μας σύμβολα και η ευαίσθητη δικαιοσύνη


Είμαστε συλλειτουργοί της Δικαιοσύνης, αγωνιζόμαστε γι'αυτήν στο πλευρό του λαού μας, και  δεν μας τρομάζουν οι διώξεις ευαίσθητων δικαστών που θεωρούν προσβολή τη σημαία του Κολλάτου και απόδειξη εθνικής περηφάνιας την πλήρη αποδοχή της γερμανικής κατοχής, τις σιδερόφρακτες παρελάσεις και τα φανφαρόνικα εορταστικά μηνύματα περί απόδοσης τιμής στους προγόνους μας που αγωνίσθηκαν κάποτε για να είμαστε εμείς σήμερα ελεύθερα σκλαβωμένοι στους γερμανούς.
"Υπερήφανα" υπενθυμίζουμε ότι το περίφημο "κωλοδάχτυλο" της, ντυμένης με τη σημαία μας, Αφροδίτης της Μήλου, δεν προκάλεσε παρόμοια αντίδραση στους δικαστικούς κύκλους και ότι οι γερμανοί του φόκους αθωώθηκαν ομόφωνα από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών επειδή υπήρξε εθνική προσβολή της χώρας γιατί δεν επρόκειτο για τη σημαία μας, αλλά για γαλανόλευκο πανί. Ομοίως, δεν θεωρήθηκε ότι το "κωλοδάχτυλο" συνιστά προσβολή ενός μνημείου παγκόσμιας κληρονομιάς, όπως είναι το άγαλμα της Αφροδίτης, και τούτο επειδή ουδείς δικαστής σκέφτηκε να αποδώσει στους γερμανούς την κατηγορία αυτή (βλ. αναλυτική ανάρτηση της 21.4.2012)

Παρατηρήσεις:
(1) οι γερμανοί γιατί θίχτηκαν με την μπότα στη σημαία Κολλάτου; Έναν αγκυλωτό σταυρό έχει πάνω, και όχι τα εθνικά γερμανικά σύμβολα (Μέρκελ, Σόιμπλε, αητό, κοκκινο-μαύρο-κίτρινο χρώμα κλπ). Εκτός και εάν οι γερμανοί εξακολουθούν -που εξακολουθούν, αμφιβολία δεν τίθεται- να θεωρούν τον αγκυλωτό σταυρό ως εθνικό τους σύμβολο.
(2) η ελληνίς εισαγγελέας που διέταξε τη σύλληψη Κολλάτου και η αστυνομία της "ελεύθερης Ελλάδας" που την εκτέλεσε, που είδαν την προσβολή της δικής μας σημαίας; Από πότε ο Παρθενώνας που τον πατά και τον ματώνει μια ναζιστική μπότα σηματοδοτεί προσβολή του εθνικού μας συμβόλου; Μήπως θεωρούν πρωτεργάτη παρόμοιων προσβολών το Γλέζο και το μακαρίτη Σιάντα που κατέβασαν τον αγκυλωτό σταυρό από την Ακρόπολη. και αναζητούν αναδρομική δικαίωση των πεποιθήσεών τους, ή μήπως υπάκουσαν πειθήνια στις εντολές που έλαβαν από τους γερμανούς; Ντροπή τους !!!!

1 σχόλιο:

  1. Η Google "κατέβασε" τη φωτογραφία της σημαίας από την προσωπική σελίδα του Κολλάτου στο προσωποβιβλίο με την αιτιολογία ότι προσβάλλει εθνικά σύμβολα. Αλήτες γερμανοί και γερμανοτσολιάδες (ακολουθούν άφθονες άλλες ακατονόμαστες ύβρεις μη ανακοινώσιμες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή