Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟ «ΟΧΙ» ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΤΟ EUROGROUP!

ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟ «ΟΧΙ» ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΤΟ EUROGROUP!

Με τι μούτρα θα αντικρύσουμε τώρα τους "κουμπάρους" που τόσα χρόνια τους  ειρωνευόμασταν (δες και ανέκδοτο Σταρόβα σε προηγούμενη ανάρτηση);  Ξαφνικά οι Κύπριοι έγιναν ξανά ήρωες !!! Μπράβο τους !!! Εκεί δεν υπήρξαν μονόδρομοι, και τετελεσμένες λύσεις "για το καλό τους". Τι συμπεράσματα μπορεί να αντλήσει από αυτό το σκηνικό ο ξεπουλημένος έλληνας; Μας το είπαν οι αρχηγοί της τριπόδου. Διαβάστε αναλυτικά στο άρθρο: 
Κουβέλης της ευθυνεράς της αρίστης: συμπαράσταση στην Κύπρο, δεν συμφωνώ με το χαράτσι, τέτοια διοικητική μεταρρύθμιση πρώτη φορά γίνεται στη χώρα (άσχετο: για αυτό ποιος τον ρώτησε;).
Ο καλλίτερος Βενιζέλος: υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, δεν θα πούμε στους Κύπριους τι θα κάνουν.
Στουρνάρας: δεν θα πτωχεύσει η Κύπρος.
Καλά, ρε προδότες και ξεδιάντροποι: όταν η κυβέρνησή σας ψήφιζε ομόφωνα μαζί με τους άλλους τους Eurogroup τα μέτρα κατά της Κύπρου, που ήταν η συμπαράστασή σας, τα περιθώρια, οι νουθεσίες σας και η βεβαιότητα ότι η Κύπρος δεν πτωχεύει; Τους ρωτήσατε τους Κύπριους πριν τους επιβάλλετε τα μέτρα; Ή ήταν τελείως άσκοπό να τους ρωτήσετε, αφού έτσι κι'αλλιώς θα κάνατε ό,τι σας έλεγε ο Σόιμπλε και η Μέρκελ; Η σωστή απάντηση είναι η τελευταία, και αυτό το γνωρίζουμε όλοι. Και ντρεπόμαστε που μας κυβερνούν τέτοιοι εθνικοί μειοδότες, που ο λαός μας, πολύ μακριά από τους Κύπριους ευρισκόμενος, τους θεωρεί σωτήρες, επειδή του άφησαν λίγα ευρώ για να αισθάνεται ευρωπαίος !!!! Ντροπή σε όλους !!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου