Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Από τους Πολίτες κατά του Χρέους πήραμε τα ακόλουθα δύο μηνύματα:

Π Ο Λ Ι Τ Ε Σ Κ Α Τ Α Τ Ο Υ Χ Ρ Ε Ο Υ Σ

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τηλέφωνο πρώτης ανάγκης για διακοπές ρεύματος

Ενημερώνουμε τους πολίτες που έχουν πληρώσει τον λογαριασμό της ΔΕΗ και όχι το χαράτσι, αν αντιληφθούν, συνεργεία της ΔΕΗ ή ιδιώτες ή εργολάβους, οι οποίοι ετοιμάζονται να κόψουν το ρεύμα να τηλεφωνούν στους Πολίτες κατά τους Χρέους, στο τηλέφωνο 6978 393868

Καλούμε επίσης τις επιτροπές των πολιτών, που έχουν συγκροτηθεί στις συνοικίες και στα χωριά ,να βρίσκονται σε ετοιμότητα και να αυτοοργανωθούν.

Τέλος καλούμε όλους τους πολίτες

την Κυριακή 15/1 στις 5 το απόγευμα στην ανοικτή Συγκέντρωση στη πλατεία Ελευθερίας.

τη Δευτέρα 16/1 και ώρα 7 το πρωί στη ΔΕΗ στο Τσαλικάκι να διαμαρτυρηθούμε και να εμποδίσουμε τα συνεργεία να παραλάβουν τις πρώτες εντολές διακοπής ρεύματος.

και

Κυριακή 15/1 υπάρχει κάλεσμα για μάζεμα του κόσμου στις πλατείες των πόλεων. Στο Ηράκλειο, Πλατεία Ελευθερίας, στις 5 μ.μ.. Με αφορμή αυτή τη συγκέντρωση οι «Πολίτες κατά του Χρέους» θα συσκεφθούν την ίδια ώρα στην πλατεία για να συντονιστούμε και να οργανώσουμε συνεργεία αποτροπής διακοπής ρεύματος σε εκείνους που δεν έχουν πληρώσει το χαράτσι της ΔΕΗ. Επίσης Την Δευτέρα 16/1 και ώρα 7 το πρωί οι «Πολίτες κατά του Χρέους», το Εργατικό Κέντρο, σωματεία, σύλλογοι κλπ μας καλούν στη ΔΕΗ στο Τσαλικάκι να διαμαρτυρηθούμε και να εμποδίσουμε τα συνεργεία να παραλάβουν τις πρώτες εντολές διακοπής ρεύματος. Θα συμμετέχει και ο βουλευτής Μ. Κριτσωτάκης. Επειδή οι καιροί είναι κρίσιμοι η συμμετοχή όλων μας είναι απαραίτητη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου