Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ


Με πρωτοβουλία του Προέδρου του Δ.Σ.Η. πραγματοποιείται σήμερα στις 10.00 συνάντηση με τους βουλευτές του Νομού προκειμένου να τους ενημερώσουμε για το υπό ψήφιση πολυνομοσχέδιο. Αλήθεια τι περιμένεις να προσφέρει αυτή η συνάντηση, κ. Πρόεδρε; Πιστεύει κανείς ότι θα μεταβάλλουν άποψη οι επί διετία διαρκώς πεπεισμένοι ή πειθόμενοι από τον αρμόδιο κάθε φορά υπουργό για την ορθότητα της καταστροφικής πολιτικής βουλευτές του ΠΑΣΟΚ του Νομού μας; Οι οποίοι ουδέποτε διαφώνησαν για κάτι; Τώρα μάλιστα που μόνιασαν με τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, του ΛΑΟΣ και της Δημοκρατικής Συμμαχίας υπό την πεφωτισμένη διακυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου, ποιος τους σταματά! Όλοι μαζί μας επιφυλλάσσουν το χειρότερο μέλλον, οδηγώντας μας με σταθερή ταχύτητα στην άτακτη πτώχευση των πολιτών, επικαλούμενοι τη φροντίδα προς τους ανέργους (ακούστε τη χθεσινή τοποθέτηση του Πρωθυπουργού σε ερώτηση του ελέξη Τσίπρα: "καλλίτερα να υπάρχουν ανοιχτές επιχειρήσεις που δίνουν μειωμένους μισθούς, παρά κλειστές επιχειρήσεις. Οι άνεργοι δεν έχουν 13ο και 14ο μισθό: τι συγκινητικό, θα κλαίει τα βράδυα ο Παπαδήμος, όταν το σκέφτεται).
Πριν λοιπόν μας υποσχεθούν (γιατί σίγουρα θα υποσχεθούν) τι εξυπηρέτηση θα μας κάνουν, ας μας απαντήσουν με το χέρι στην καρδιά αν πιστεύουν ότι τα κόμματά τους έχουν ή είχαν ποτέ πραγματικά ένα σχέδιο για έξοδο από την κρίση, αν ο ελληνικός λαός είναι υπεύθυνος για τα διαρκώς εναλλασσόμενα και επιδεινούμενα σχέδια που του επιβάλλουν, αν του αξίζει η κατάσταση στην οποία τον έφεραν, και, τέλος, αν τον ωφελεί η κατάσταση αυτή.
Η παράταξή μας θα συμμετάσχει στη συνάντηση αυτή, επειδή πιστεύουμε ότι είναι λάθος να απέχουμε από εκδηλώσεις που αφορούν το μέλλον μας, και κυρίως για να καταδείξει την παντελή έλλειψη θέλησης των βουλευτών να συγκρουσθούν με τα κελεύσματα της τρόικας, και να εκφράσει την άποψη αυτή ενώπιος ενωπίω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου