Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014 : Έκτακτη Γενική Συνέλευση για το ΛΕΔΕ

Από το Δ.Σ.Η. εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση: 

"Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 98 του Κώδικα Περί Δικηγόρων ,καλούνται τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου, σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 25 Ιουνίου 2014, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:00 στην  αίθουσα του Α’ Τριμελούς Πλημ/κείου, με θέματα:
1. Ανακοινώσεις
2. ΛΕΔΕ"                   

Επίσης στην ιστοσελίδα του Δ.Σ.Η. παρατίθεται η παρακάτω ανακοίνωση:

"Προς ενημέρωση των συναδέλφων και ενόψει της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του Δ.Σ.Η που έχει προγραμματιστεί για τις 25 Ιουνίου 2014 και ώρα 12:00 στην  αίθουσα του Α’ Τριμελούς Πλημ/κείου με θέμα τον Λ.Ε.Δ.Ε , παρατίθεται απόσπασμα της μελέτης για τη βιωσιμότητα του ΛΕΔΕ που εκπονήθηκε πρόσφατα απο τη διοίκηση του ταμείου. Διαβάστε εδώ"

Το παράξοδο είναι ότι τόσο στο Δ.Σ.Η. όσο και στους υπόλοιπους Δικηγορικούς Συλλόγους της χώρας που συμμετέχουν στο ΛΕΔΕ έχει αποσταλεί το ίδιο απόσπασμα της μελέτης, και όχι το σύνολό της, το οποίο, κατά την κοινή λογική, είναι απαραίτητο για το σχηματισμό ολοκληρωμένης άποψης. Σε κάθε περίπτωση, υπάρχει η άποψη ότι ουδεμία από τις τρεις προτάσεις που περιλαμβάνονται στη μελέτη έχει τη δυνατότητα να υποστηρίξει τους σκοπούς δημιουργίας του ΛΕΔΕ, και να το καταστήσει ελκυστικό στους συναδέλφους. Σημειώνω επίσης ότι για τους λόγους αυτούς διάφοροι Δικηγορικοί Σύλλογοι (όπως ο Δ.Σ. Αιγίου, που απέστειλε και σχετικό έγγραφο) αντιδρούν στην επιβολή εισφορών επί του γραμματίου προείσπραξης υπέρ του ΛΕΔΕ. Το Δ.Σ./Δ.Σ.Η. με προηγούμενη απόφασή του (Μάιος 2014) είχε λάβει την απόφαση να εισαγάγει το θέμα στη Γ.Σ. λόγω της σπουδαιότητάς του.
 
Η Δικηγορική Συσπείρωση Ηρακλείου συνεδριάζει εκτάκτως αύριο το μεσημέρι στις 12.30 ενόψει της Γενικής Συνέλευσης της Τετάρτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου