Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "ΠΑΤΡΙΣ" για "υποκινούμενες από πολιτικές σκοπιμότητες" επίθεση στον Πρόεδρο

Η εφημερίδα "ΠΑΤΡΙΣ" με σημερινό της δημοσίευμα (στο οποίο, χωρίς να ζητηθεί άδεια, χρησιμοποιείται φωτογραφία που τράβηξε ο υπογράφων και έχει αναρτηθεί στο δημοσίευμα μας για τη Γ.Σ. της 10.5.2016), μεταφέρει εντελώς μονόπλευρα τα όσα έγιναν στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, και οικειοποιείται άκριτα τις θέσεις της πλειοψηφίας και του περιβάλλοντος του Προέδρου, μιλώντας για "υποκινούμενη από πολιτικές σκοπιμότητες επίθεση ... αδιέξοδο αγώνα ... παράνομη και καταχρηστική αποχή" κ.α.
Η απάντηση της δημοσιογράφου ήταν ότι μετέφερε τις απόψεις και της άλλης πλευράς, χωρίς όμως, όπως επεσήμανα, να προβάλλει τις δικές μας. Δηλαδή είτε όλες οι παραπάνω απόψεις (πολιτικά υποκινούμενη επίθεση, αδιέξοδος αγώνας κλπ) είναι απόψεις της πλειοψηφίας, είτε είναι απόψεις της δημοσιογράφου (η οποία πάντως δεν ήταν παρούσα στη συνέλευση) και προσπάθησε να τις ενδύσει το μανδύα της πλειοψηφίας.
Στην εφημερίδα αποστείλαμε έγγραφη απάντηση με τις θέσεις μας (βλ. επόμενη ανάρτηση), το οποίο αναμένεται να δημοσιευθεί αύριο. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου