Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Η επόμενη Ολομέλεια - ο Κώδικας περί Δικηγόρων - οι περαιτέρω κινητοποιήσεις

Την επόμενη Παρασκευή συνέρχεται στην Κομοτηνή ο Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας με κύρια θέματα την τροποποίηση του Κώδικα περί Δικηγόρων, αλλά και τις περαιτέρω κινητοποιήσεις του κλάδου μας.
Όσον αφορά το θέμα των κινητοποιήσεων, η θέση μας παραμένει πάγια: συνέχιση σε συνεργασία με τους λοιπούς φορείς επιστημόνων και εργαζομένων, αλλά και τους δικαστές, με σκοπό την απεργία διαρκείας που θα ανατράψει εκ βάθρων τα μέτρα των μνημονίων. Μάλιστα στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ./Δ..Σ.Η. θα προτείνουμε την άμεση επαφή με τους προισταμένους των Δικαστηρίων της ανατολικής Κρήτης. 
Όσον αφορά τον Κώδικα περί Δικηγόρων: ο Δ.Σ.Η. ουδεμία σχετική πρωτοβουλία έχει αναλάβει. Με πρότασή μας αποφασίστηκε η σύσταση τριμελούς επιτροπής αποτελούμενη από τον Αντιπρόεδρο, κ. Περαντωνάκη, και τους κ.κ. Λογοθέτη και Λεβέντη. Κατά τα συνήθη, η επιτροπή αυτή ουδέποτε συνεστήθη, και ουδέν έργο παρήγαγε. Τις δικές μας απόψεις θα καταθέσουμε στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ./Δ.Σ.Η., και παρακαλούμε όσους συναδέλφους έχουν να κάνουν παρατηρήσεις ή εισηγήσεις να μας τις υποβάλλουν για να τις προωθήσουμε στο Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου