Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012


Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΟΡΓΟΥΕΛ
Ή «Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ»

Καλώς ήρθατε στο «Σύστημα». Με μεγάλη περηφάνια σας παρουσιάζουμε το απαύγασμα της σύγχρονης Νομικής Επιστήμης: το «Μεγάλο Δικαστή».
Καθίστε μπροστά στην οθόνη του. Εισάγετε τον κωδικό της διαφοράς. Εισάγετε τον προσωπικό σας κωδικό.
Δεν απαιτούνται πλέον έγγραφα, ούτε μαρτυρικές καταθέσεις. Ο «Μεγάλος Δικαστής» έχει την πληρέστερη βάση δεδομένων: συνδεδεμένη με το ληξιαρχείο, τις τράπεζες, την εφορία, το περιουσιολόγιο, το ασφαλιστικό σας ταμείο, την Ασφάλεια, ακόμα και με το υπνοδωμάτιο σας. Ουδέν κρυπτόν υπό το σκληρό του δίσκο.
Δεν απαιτούνται πλέον δικηγόροι – κλέφτες ελεύθεροι επαγγελματίες, ούτε δικαστές – αναποτελεσματικοί δημόσιοι υπάλληλοι, για την «Κρίση Νομιμότητας».  Λάβετε υπόψη σας ότι ο όρος «απόδοση Δικαιοσύνης» καταργήθηκε, ως παρωχημένος και επικίνδυνος για τη σταθερότητα του Συστήματος.
Ο «Μεγάλος Δικαστής» είναι εξοπλισμένος με λογισμικό τελευταίας τεχνολογίας. Τρέχει πάνω στην πλατφόρμα του κρατικού Προϋπολογισμού και του εκάστοτε επικαιροποιημένου Μνημονίου. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, δεν υπάρχει δυνατότητα έκδοσης απόφασης, αντίθετης με τις ανωτέρω θεμελιώδεις αρχές του Συστήματος.
Παλαιότερα απαρχαιωμένα λογισμικά, όπως αυτά του «Συντάγματος» και των «Νόμων» έχουν εγκαταλειφθεί, ως ιδιαίτερα βαριά στην εφαρμογή τους, με αποτέλεσμα να καθυστερούν το Σύστημα. Πλέον, παράπλευρα και υποστηρικτικά λογισμικά του «Μεγάλου Δικαστή» αποτελούν η Μεγάλη Εγκύκλιος του Κράτους και οι κατά ρητή ή σιωπηρή εξουσιοδότηση αυτής, εκδοθείσες Μικρότερες Εγκύκλιοι και Γνωμοδοτήσεις Υποχρεωτικής Συμμόρφωσης του «Μεγάλου Νομικού του Κράτους».
Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι η κάρτα μνήμης του «Μεγάλου Δικαστή» δεν διαθέτει συνείδηση. Το συγκεκριμένο λογισμικό της «κρίσης κατά συνείδηση» εγκαταλείφθηκε, καθώς δημιουργούσε σοβαρή ανασφάλεια Συστήματος, με αποτέλεσμα να το μπλοκάρει ανά καιρούς.
Επίσης, προηγούμενα κενά του λειτουργικού συστήματος – γνωστά στο παρελθόν ως «περιθώρια ερμηνείας του νόμου», έχουν σφραγιστεί. Κατά συνέπεια ο «Μεγάλος Δικαστής» λειτουργεί πλέον σε περιβάλλον απόλυτα ασφαλές και θωρακισμένο από μεμονωμένες στο παρελθόν επιθέσεις – απόπειρες απόδοσης δικαιοσύνης.
Μετά την εισαγωγή των προαναφερομένων κωδικών, πατήστε “ENTER”. Η απόφαση της Κρίσης Νομιμότητας θα εκδοθεί σε 30 δευτερόλεπτα. Η ανωτέρω απόφαση θα είναι άμεσα εκτελεστή. Πάσης φύσεως αναστολές καταργούνται. Ένδικα μέσα δεν συγχωρούνται, ο «Μεγάλος Δικαστής» δεν κάνει ποτέ λάθος.
  Προειδοποίηση από τον κατασκευαστή: Ο «Μεγάλος Δικαστής» δεν διαθέτει πλήκτρο «ESC». There is no escape! No escape! No escape! No escape!!!!!!!

Σημείωση της γράφουσας: Το παραπάνω κείμενο βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα: Στη διαπόμπευση Δικαστών και Δικηγόρων, κάθε βράδυ στις 8, στην προκλητική παραβίαση δικαστικών αποφάσεων και στην παθητική παρακολούθηση της επιταχυνόμενης αποδυνάμωσης της Δικαστικής εξουσίας και κατά συνέπεια της Δικαιοσύνης, από τους περισσότερους από εμάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου