Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Σε εξέλιξη η Γενική Συνέλευση Δικαστών και Εισαγγελέων


Αναδημοσιεύω από το αξιόλογο blog  "Δικαστής" την κατωτέρω ανάρτηση. Προσέξτε όμως τι τους είπε ο ανεκδιήγητος και τραγελαφικός υπουργός δικαιοσύνης (κατά την πλειοψηφία του ΔΣ του Συλλόγου μας θα ήταν απώλεια να τον χάσουμε !!!!). Δηλαδή ο κύριος "υπογράφω ό,τι μου πασσάρουν και κατόπιν κλαίω" συνεχίζει την ίδια κατάπτυστη πολιτική, και οι δικαστές αντί να τον στείλουν εκεί που στέλνουν τους ηθικούς αυτουργούς των εγκλημάτων κάθονται και τον ακούνε. Η Δικαιοσύνη θα τείνει το χέρι στην κοινωνία, και η κοινωνία θα συμπορευτεί μαζί της, όχι όταν υπακούσει στις σειρήνες του κλαμμένου υπουργού, αλλά όταν εφαρμόσει το Σύνταγμα και το περί κοινού δικαίου αίσθημα, δηλαδή όταν ακολουθήσει την -επιτέλους- πρωτοποριακή απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών για το χαράτσι, που απέδωσε -και πάλι επιτέλους- δίκαιο. Αυτό ας το λάβουν -για τρίτη φορά επιτέλους- υπόψη τους οι συλλειτουργοί μας

Η ανάρτηση από το "Δικαστή":

Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα η ετήσια κρίσιμη συνέλευση των ενώσεων δικαστών και εισαγγελέων, που συνεχίζουν - έχει παρέλθει σχεδόν τρίμηνο - τις κινητοποιήσεις.
 

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης, αφού αναγνώρισε εκ νέου το δίκαιο των αιτημάτων τους, απηύθυνε έκκληση να επανέλθουν στα καθήκοντά τους λέγοντας χαρακτηριστικά: "Χτυπώ την πόρτα της συνείδησής σας. Αφήστε ανοιχτό το χέρι σας προς την κοινωνία". 
Υποσχέθηκε ο υπουργός ότι στους δικαστές μέσα στον Ιανουάριο θα καταβληθεί, σε ρευστό, η επόμενη δόση των αναδρομικών που ήταν προγραμματισμένη για τον Μάρτιο του 2013, όπως επίσης κι ότι δεν θα ενοχληθούν από καμία τράπεζα για στεγαστικά δάνεια.
Ο πρόεδρος κι ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, εξάλλου, κάλεσαν τους δικαστές να επιστρέψουν σρα καθήκοντά τους, ενώ η πρόεδρος της ένωσης δικαστών, απευθυνόμενη ουσιαστικά στον κ. Στουρνάρα, είπε: "Δεν δεχόμαστε υποδείξεις περί πατριωτικού καθήκοντος". Επανέλαβε δε, ότι οι περικοπές στους δικαστές είναι αντισυνταγματικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου