Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Οι τοποθετήσεις στην ολομέλεια 10.11.2012 - Τα συμπεράσματα δικά σας.

http://skouzekaifilonos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=681:-10112012-qq-&catid=61:2011-03-01-01-08-26&Itemid=67

Από Γιάννη Λεβέντη (σχόλιο):
Μην μας ψάξετε, δεν θα μας βρείτε. Τι θα έλεγε άλλωστε ο αντιπρόσωπος του Δ.Σ.Η., εφόσον ουδεμία πρόταση υποβλήθηκε στη Γ.Σ. ή στο Δ.Σ., και, ως εκ τούτου, ουδεμία απόφαση ελήφθη.

Αναρτώ όμως το σχόλιο που μου έστειλε ο Σαρχιανάκης, αφού διάβασε τα ανεπίσημα πρακτικά της Ολομέλειας. Λέει, λοιπόν, ο Μιχάλης: "Όπως θα διαπιστώσετε έκανε και πάλι αισθητή την παρουσία του ο Δικηγορικός Σύλλογος Ηρακλείου στην τελευταία Ολομέλεια των Προέδρων. Βέβαια ο Πρόεδρος απουσίαζε. Θα είχε όμως ιδιαίτερο ενδιαφέρον να παίρναμε τα πρακτικά των Ολομελειών των 3 τελευταίων χρόνων, για παράδειγμα, για να διαπιστώσουμε τι ακριβώς κάναμε σαν Σύλλογος και τοποθετηθήκαμε ψηλά στην ιεραρχία των Συλλόγων, όπως μας ανέφερε στην τελευταία Γενική Συνέλευση, χωρίς βέβαια να διευκρινιστεί αν είμαστε στο Top 20, στο Top 10 ή μήπως στο Final 4 και να μείνουμε με την αγωνία.
Ο συνήθης ύποπτος" 

1 σχόλιο:

  1. Εγώ παροτρύνω τους φίλους και τις φίλες να συμμετέχουν ενεργά στο blog, αλλά μόνο η Πελαγία ανταποκρίνεται, και την ευχαριστώ για αυτό. Είναι σημαντικό να μπαίνεις και να μην είσαι σίγουρος τι θα αντικρίσεις, να σε περιμένει μια έκπληξη, βρε παιδί μου, και η Πελαγία δίνει πολλές και ωραίες εκπλήξεις.
    Αναρτώ όμως το σχόλιο που μου έστειλε ο Σαρχιανάκης, αφού διάβασε τα ανεπίσημα πρακτικά της Ολομέλειας. Λέει, λοιπόν, ο Μιχάλης:
    "Όπως θα διαπιστώσετε έκανε και πάλι αισθητή την παρουσία του ο Δικηγορικός Σύλλογος Ηρακλείου στην τελευταία Ολομέλεια των Προέδρων. Βέβαια ο Πρόεδρος απουσίαζε. Θα είχε όμως ιδιαίτερο ενδιαφέρον να παίρναμε τα πρακτικά των Ολομελειών των 3 τελευταίων χρόνων, για παράδειγμα, για να διαπιστώσουμε τι ακριβώς κάναμε σαν Σύλλογος και τοποθετηθήκαμε ψηλά στην ιεραρχία των Συλλόγων, όπως μας ανέφερε στην τελευταία Γενική Συνέλευση, χωρίς βέβαια να διευκρινιστεί αν είμαστε στο Top 20, στο Top 10 ή μήπως στο Final 4 και να μείνουμε με την αγωνία.
    Ο συνήθης ύποπτος"

    ΑπάντησηΔιαγραφή