Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Τα μέτρα για τους Δικηγόρους και η μεταμέλεια της Ισμήνης.


Όταν ο Κρέοντας απαγόρευσε την ταφή του Πολυνείκη, η καημένη η Ισμήνη, λυπάται μεν, γιατί έχει και μια συγγένεια όσο να ΄ναι με τους δικηγόρους, συγγνώμη, με το νεκρό εννοούσα, αλλά δεν αντιστέκεται. Υπεράνω όλων το μνημόνιο του βασιλιά.
Θλιμμένη κάνει δημόσια διαγγέλματα προς την Αντιγόνη, «κατάλαβέ με, θέλω αλλά δεν μπορώ».
Ευτυχώς, η Αντιγόνη δεν την ακούει. Έχει κλείσει την τηλεόραση προ πολλού: Έχει δουλειά να κάνει και χρέος να εκπληρώσει…

2 σχόλια:

  1. Ουδείς θα σε δικαιολογήσει, Ρουπακιώτη !!!! Δικαιολογία του τύπου "τον φάγαμε για το καλό μας, αλλά και πάλι άντρες είμαστε" δεν υπάρχει!! Ούτε "άμα θες να φύγεις, φεύγω". Αλλιώς το λέει το τραγούδι, και αν θέλεις κάντο: "άμα θες να φύγεις, φύγε, άμα θες να κάτσεις, κάτσε", και πάψε να μας ζαλίζεις με αστείες δικαιολογίες. Έχεις εγγραφεί στο μακρύ κατάλογο των δήμιων του ελληνικού λαού !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και για να αποδειχτεί ότι ο Ρουπακιώτης δεν το βάζει κάτω: με νέες, σημερινές, δηλώσεις του επανέρχεται στο θέμα και μας πληροφορεί ότι υπέγραψε κάτι που άλλοι του έγραψαν. Αυτό, τώρα, πώς ονομάζεται; Βραβείο επαναστατικότητας ή τέλειας ανοησίας; Το κάνει και στη δουλειά του αυτό; Μάλλον όχι.
    Ρε αγόρι μου, πόσα θες να μας τρελάνεις;
    Πάντως η πλειοψηφία του συμβουλίου μας, σε σχετική συζήτηση, είπε ότι προτιμά να έχει το Ρουπακιώτη παρά οποιονδήποτε άλλο, χωρίς να απαντήσειτην κρίσιμη ερώτηση: "τι θα άλλαζε, αν είχαμε άλλον υπουργό δικαιοσύνης;", Και εκείνος θα υπέγραφε το ίδιο κείμενο, που άλλοι θα του είχαν γράψει. Έλεος πια με αυτό το τραγουδάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή