Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Κινητοποιήσεις και εκδήλωση

Η παράταξή μας συμμετέχει στην αυριανή πορεία (Τρίτη 6.11.2012). Θα γίνει προσυγκέντρωση στο δικαστικό μέγαρο στις 09.30.  Τους δικηγόρους, όπως και όλους τους εργαζόμενους,  τους πλήττει το σύνολο των μέτρων που επιβάλλει η τρόικα Καλούμε τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες να συμμετάσχουν στην πορεία και να ενωθούν κάτω από το πανό της Δικηγορικής Συσπείρωσης Ηρακλείου και να παλέψουμε για την κατάργηση των μέτρων, την ανατροπή των μνημονίων και την πραγματική αλλαγή στη χώρα μας. 
Στη σημερινή συνάντηση της παράταξης αποφασίστηκε, εκτός από τα παραπάνω, να πραγματοποιηθεί εκδήλωση την επόμενη Πέμπτη, 8.11.2012, και ώρα 19.00 στην αίθουσα Σακλαμπάνη με ομιλητές τους καθηγητές του Πανεπιστημίου Κρήτης Σπύρο Λαπατσιώρα (οικονομολόγο) και Γιώργο Νικολακάκη (κοινωνιολόγο) καθώς και τον οικονομολόγο Κυριακάκη από τα Χανιά με θέμα τα μέτρα που έχουν επιβληθεί στη χώρα μας, τις οικονομικές και κοινωνικές τους διαστάσεις και τις δυνατότητες διεξόδου από την κρίση. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από την παράταξή μας, στην περίπτωση κατά την οποία ο Δ.Σ.Η. δεν δεχθεί να γίνει η εκδήλωση υπό την αιγίδα του.

Θυμίζουμε τις κινητοποιήσεις του επόμενου διημέρου (από την ανακοίνωση του Ε.Κ.Η.):

48 ωρη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΡΙΤΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ


Τα μέτρα που επέβαλε – για μια ακόμη φορά – η τρόικα των δανειστών, φέρνει στη βουλή προς ψήφιση η κυβέρνηση. Τα μέτρα αυτά θα καταψηφιστούν από όλους εμάς, τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, θα καταψηφιστούν από όλους τους μη προνομιούχους Έλληνες.

Ακόμα και αν τα ψηφίσουν, η κοινωνία δεν θα τα νομιμοποιήσει ποτέ!
Τα μέτρα των 13,5 δις €  επιβάλλουν τη σκληρή μονόπλευρη λιτότητα και μας βυθίζουν ακόμα πιο πολύ στην εξαθλίωση. Το ξήλωμα και των τελευταίων εργασιακών δικαιωμάτων και η εξαφάνιση του Εργατικού Δικαίου μετατρέπουν την εργασία σε δουλεία και τη χώρα σε μπανανία, όπου επικρατεί ο νόμος του ισχυρού.
Θα κάνουν τη χώρα « παράδεισο » επενδύσεων τύπου Κίνας και Ινδίας όπου ο πλούτος από τους ρυθμούς ανάπτυξης πηγαίνει στις τσέπες των ελαχίστων , ενώ η λαοί δουλεύουν για ένα κομμάτι ψωμί.

ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ & ΝΑ ΑΠΑ ΙΤΗΣΟΥΜΕ:
·     ΝΑ ΜΗ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ
·     ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ
·     ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
·     ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗ ΚΡΙΣΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ  ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ

ΟΛΟΙ& ΟΛΕΣ
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 6/11 ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ
ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 7/11/ ΣΤΙΣ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ
ΣΤΗΝ ΠΛ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου