Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Μεγαλειώδης συγκέντρωση ξανά

Η σημερινή συγκέντρωση στο Ηράκλειο, σε αντίθεση με ό,τι συνέβη στην Αθήνα, ήταν ξανά μεγαλειώδης. Χιλιάδες κόσμου κάτω από τις σημαίες φορέων, συνδικάτων και σωματείων, συμμετείχαν σε μια εντυπωσιακή συγκέντρωση, η οποία κατέληξε σε κατάληψη στο κτίριο της Περιφέρειας στην Πλατεία Ελευθερίας. Η κατάληψη συνεχίζεται έως αυτήν την στιγμή, και υπάρχει σημαντική ανάγκη ενίσχυσης
Η παράταξή μας είχε έντονη παρουσία στη συγκέντρωση και συσπείρωσε περίπου 30 συναδέλφους κάτω από το πανό της (προσφορά της ξυλαποθήκης Βασιλάκη και των φίλων από το ΝΑΡ), και πρόσφερε παλμό με τα συνθήματα που εκφωνούσε ο Μιχάλης Σαρχιανάκης με τη ντουντούκα του συλλόγου. Ιδιαίτερα μου άρεσαν τα συνθήματα που αναφερόταν άμεσα στο χώρο μας "οι δικηγόροι είναι στην πρώτη τη γραμμή, έφτασε η ώρα για την ανατροπή" - "δικαιοσύνη για όλο το λαό, κι'όχι για το κεφάλαιο το πολυεθνικό".
Αύριο συνεχίζουμε με την πρωινή κατάληψη του δικαστικού μεγάρου (ώρα 9 - 12 οι αναβολές θα δοδούν από τις 12 και μετά) και την αναμενόμενη μεγαλειώδη παγκρήτια συγκέντρωση στην Πλατεία Ελευθερίας στις 17.00. Το ΠΑΜΕ έχει προγραμματίσει συγκέντρωση στην ίδια πλατεία και στις 10.00 το πρωί. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου