Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Σήμερα συγκέντρωση σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας



 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο ελληνικός λαός εκφράστηκε κυρίαρχα και δημοκρατικά στις 5/07, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα, μήνυμα ενότητας, δημοκρατίας, αξιοπρέπειας προς πάσα κατεύθυνση, εντός και εκτός Ελλάδος. Κάποιοι δυστυχώς ακόμα κωφεύουν, δεν πήραν το μήνυμα και προσποιούνται πως τίποτα δεν έχει αλλάξει στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. 
Αυτή την Παρασκευή 10/07, πολίτες μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καλούν κόσμο σε συγκέντρωση στην πλατεία Ελευθερίας  στις 7:30 μμ, για να διατρανώσουν την αταλάντευτη βούληση του λαού μας να ζήσει με δημοκρατία και αξιοπρέπεια μέσα στην Ευρώπη, σε μια Ευρώπη της αλληλεγγύης, των λαών, της κοινωνικής δικαιοσύνης. Ο ΣΥΡΙΖΑ συμπαρίσταται, στηρίζει την εκδήλωση και καλεί όλους τους δημοκρατικούς πολίτες να συμμετέχουν μαζικά στην συγκέντρωση, εκπέμποντας ένα ηχηρό ΟΧΙ στους εκβιασμούς, στα τελεσίγραφα, στην αδιαλλαξία των θεσμών.
Η επόμενη μέρα μας βρίσκει ενωμένους, με ψυχραιμία συνεχίζουμε την εθνική προσπάθεια για τα δίκαια του λαού μας, της πατρίδας μας, για μια λύση βιώσιμη και κοινωνικά δίκαιη. Ο νέος εθνικός διχασμός που κάποιοι απεργάζονται, μέσα και έξω από τη χώρα, δεν θα επιτρέψουμε να συμβεί. Υπέρτατος νόμος είναι το δίκιο των ανθρώπων.

Ο λαός μίλησε.
Η δημοκρατία νίκησε.
Η αξιοπρέπεια νίκησε.

Ηράκλειο,  9 Ιουλίου 2015
Το Γραφείο Τύπου
ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου

ΣΧΟΛΙΟ:
Εδώ καθένας μεταφράζει το νομοσχέδιο της νέας δανειακής σύμβασης με το όνομα που του δίνει η ιδεολογική του τοποθέτηση, και δίνει με ανάλογο τρόπο νόημα στις λέξεις "δημοκρατία - αξιοπρέπεια - νίκησε - μίλησε"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου