Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Ομολογία Ντάισενμπλουμ: το "ναι" θα δείξει ότι οι Έλληνες αποδέχονται τη λιτότητα

(αναδημοσίευση από το iskra)
Ο Ντάισενμπλουμ βλέπει τα πράγματα με τελείως διαφορετικό τρόπο από τον κ. Κουκιαδάκη:αυτός άλλωστε είναι που θα εισπράξει. Ο κ. Κουκιαδάκης και οι υπόλοιποι κύριοι θα κληθούν να πληρώσουν ξανά, όχι στα Λιοντάρια του Ηρακλείου, αλλά στις ύαινες τις Ευρώπης.
Και κάτι άλλο: οι ξένοι, παρεμβαίνοντας παράνομα στο εσωτερικό της χώρας, λένε ότι θα φύγουμε από την ευρωζώνη, οι δικοί μας γιατί το επεκτείνουν λέγοντας ότι θα φύγουμε από την Ευρώπη, όπου αυτοί (των Λιονταριών) λένε ότι μένουν;  (εμείς δηλαδή που μένουμε;)

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΝΤΑΪΣΕΛΜΠΛΟΥΜ: ΤΟ "ΝΑΙ" ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ


(Πεμ. 2/7/15 - 20:28-23:55)
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΥΝΙΚΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ EUROGROUP Γ. ΝΤΑΪΣΕΛΜΠΛΟΥΜ
ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟ "ΟΧΙ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ
Ένα ενδεχόμενο «ναι» στο δημοψήφισμα της Κυριακής θα σημάνει ότι οι Έλληνες αποδέχονται τη συνέχιση των  πολιτικών της λιτότητας! Αυτό δήλωσε θρασύτατα ο πρόεδρος του Eurogroup και υπουργός Οικονομικών της Ολλανδίας Γ. Ντάισελμπλουμ σύμφωνα με το πρακτορείο Dow Jones. 
Η υπερίσχυση του "ναι" στο δημοψήφισμα της Κυριακής θα φανερώσει ότι οι Έλληνες πολίτες είναι διατεθειμένοι να αποδεχθούν τη λιτότητα, δήλωσε συγκεκριμένα προδιαγράφοντας με αυτόν τον τρόπο, ποιο θα είναι το μέλλον του εργαζόμενου λαού σε περίπτωση που αποδεχθεί τα εκβιαστικά τελεσίγραφα των δανειστών.
Φανερώνοντας για ακόμα μια φορά το βάρβαρο πρόσωπο των εκπροσώπων της σημερινής ΕΕ που κυριαρχείται από τις πιο αντιδραστικές νεοφιλελέυθερες πολιτικές υποστήριξε ότι η "προσφορά" με βάση την οποία καλούνται οι Έλληνες να ψηφίσουν έχει λήξει και ότι το δημοψήφισμα θα δείξει εάν οι Έλληνες είναι προετοιμασμένοι να κάνουν τις επίπονες θυσίες που απαιτούνται για να παραμείνουν εντός της ευρωζώνης.
Ουσιαστικά δηλαδή την καταδίκη του ελληνικού λαού να ζει κάτω από τη μέγγενη της φτώχειας , της λιτότητας και της εξαθλίωσης, τη χαρακτήρισε ούτε λίγο ούτε πολύ και ως «προσφορά»!
O πρόεδρος του Eurogoup δεν παρέλειψε βέβαια να διανθήσει τις δηλώσεις του με προκλητικές, τρομοκρατικές παρεμβάσεις στην δημοκρατική διαδικασία του δημοψηφίσματος, αφού υποστήριξε ότι είναι πιθανόν για την Ελλάδα "να μην έχει καμία θέση στην ευρωζώνη", εάν ψηφίσει ‘όχι' στο δημοψήφισμα της Κυριακής.
Είναι προφανές ότι μετά από παρόμοιες δηλώσεις σαν αυτές του Γ. Ντάϊσελμπλουμ, ο ελληνικός λαός δεν μπορεί να δυσκολευθεί για το τι θα επιλέξει στο δημοψήφισμα.
Το ‘’ΟΧΙ’’ είναι μονόδρομος, αφού μόνο έτσι θα ξεφύγει από τις δαγκάνες της λιτότητας, απαντώντας στους εκβιασμούς και την ευρωζωνική τρομοκρατία με τη στήριξη εναλλακτικών πολιτικών. Πολύ περισσότερο όταν ακόμα και αυτό το υπεραντιδραστικό ΔΝΤ αναγνωρίζει στην έκθεση του την ανάγκη απομείωσης του χρέους.
ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Πέμπτη 2 Ιουλίου 20

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου